Particuliere sector

 

Voor de aanleg of reconstructie van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een ontwerp maken waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen. Onze stratenmakers zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring waardoor wij garant staan voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en het aanleggen van: complete tuinen, tuinhuisjes, vijvers en watervallen, tuinverlichting en beplantingsplan.

Kortom, uw tuin is bij ons in goede handen!

 

 

Wilt u toch liever zelf uw tuin aanleggen, maar u beschikt niet over de juiste kennis? Dan kan HG van Leusen ook u van dienst zijn, wij bieden namelijk assistentie en ondersteuning bij uw straatwerk. Op deze manier kunt u een groot gedeelte zelf doen en kunnen wij daar waar nodig assisteren. Tevens kunnen wij uw benodigde materialen leveren en het grondwerk doen.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Voor een vrijblijvende offerte en advies kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag met het realiseren van uw droomtuin.

Om u een indruk te geven wat wij voor u kunnen betekenen, treft u hier enkele foto´s van onze particuliere klussen.

 

 


Workshop:
Sommige mensen willen graag hun eigen tuin aanleggen of renoveren maar weten niet goed hoe ze dit nu precies aan moeten pakken. Hiervoor heeft HG van Leusen vof de perfecte oplossing.

Wij organiseren workshops waarbij u de grondbeginselen leert van het aanleggen van terrassen en tuinpaden. 

De volgende aspecten worden o.a. behandeld:

  • Meten en uitzetten
  • Banden stellen
  • Afreien van de ondergrond
  • Bestraten
  • Afwerken bestratingen

aansluitend op de theorie wordt er in de praktijk geoefend met bovengenoemde aspecten.
 

 

De workshop bestaat uit een gedeelte theorie en praktijk en duurt 1 dag  inclusief lunch. Onze ervaren instructeur leert elke deelnemer de fijne kneepjes van het stratenmakers vak. De workshop start bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6 en maximaal 15 personen). Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw gegevens voor extra informatie of om u in te schrijven voor de workshop.

 

 

Contact opnemen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Of bel: 

06 524 100 79 (Henk)

06 524 100 94 (Gerrit)


Adres:

Marga Klompéstraat 25

8091WS Wezep

Nederland